V Sloveniji vsakih 5 minut nekdo potrebuje kri

Ob iztekajočem se letu 2018 se želimo iskreno zahvaliti vsem predanim krvodajalcem, ki s svojim darilom omogočajo, da življenja mnogih, tako kot leta, tečejo dalje.

Naj praznične trenutke spremlja misel, da je kri, ki rešuje življenja, lahko najlepše in najbolj srčno darilo. Pridružite se akciji Daruj kri in v podporo krvodajalstvu s spletno aplikacijo Daruj srčno ustvarite personalizirano novoletno e-čestitiko z osebnim sporočilom, v katerem aplikacija zamenja črke, ki predstavljajo krvne skupine A, B, 0 in AB, ter jih nadomesti s praznimi polji.

Svoje srčno voščilo delite s svojimi bližnjimi, prijatelji in znanci ter jih navdihnite, da tudi oni podarijo najlepše darilo – upanje prejemnikom darovane krvi, da bo v letu 2019 krvi vseh krvnih skupin vedno dovolj in nikoli premalo.

Pridružite se akciji Daruj kri in ustvarite personalizirano e-čestitko!

KAKO?

1. V obrazec vpišite kratko sporočilo (do 150 znakov s presledki).

2. Če želite, lahko dodate fotografijo. Fotografijo naredite s svojim mobilnim aparatom ali jo izberite iz fotoknjižnice (Prebrskaj).

3. Kliknite Ustvari e-čestitko.

4. Delite sporočilo s svojimi bližnjimi, prijatelji, znanci in sledilci.

S svojim srčnim sporočilom lahko sodelujete tudi v nagradni igri!

Vsi, ki boste generirano sporočilo delili na svojem Facebook profilu in v spremno besedilo objave dodali ključno besedo #darujsrcno2019, se boste potegovali za simpatično darilo. Pogoje in pravila nagradne igre najdete tukaj.

VPIŠITE SVOJE SPOROČILO

Besedilo v oknu je primer, s klikom v okno ga nadomestite s svojim besedilom.

DODAJ FOTOGRAFIJO

Dodaj #darujsrcno2019